kedd, szeptember 02, 2008

Még nem biztos, de asszem az év legszarabb éjszakája volt a tegnapi: a reggel megtalált zsebkendőket visszaosztva az alvásra szánt 8 óra alatt kb. 20-25 percenként ébredtem fel orrot fújni, köhögni, torokfájni, fújtatni, sóhajtozni, tüsszenteni és csupa ilyen szexi dolgot művelni.

Még jó, hogy pénteken már a megbeszélésen megkezdtük a sörözést, majd a Kertész utcai falafelesnél tovább fokoztuk hangulatunkat, a Tűzraktérben találkoztunk a drága régi kollegákkal, a Vittula végeláthatatlan táncparkettjén pedig hö-höö-höööűűűűű-hőőőőőőőő stílusban üvöltöttünk tánc közben.
És még jó, hogy szombaton volt ez a kis vidám fellépés a Vidámparkban, aztán csináltunk egy nagyon tüchtig curry-s csirkés vacsorát, majd vinnyogva röhögtük az edzőm fantasztikus karikaturáin, aztán végre végre végre a legóember is felbukkant, hogy youtube videónézegetéses buli közepette borozzunk be. És még jó, hogy volt a vasárnapi ébredés, a Hajósban a negyven perc úszás, a két óra csevely Dórával, a szauna, majd a Szeráj, a Kiscsillag, amit már régen láttam ilyen szórakoztatónak és végül a dolgok váratlan és harmonikus alakulása.


(itt a Vidámpark talajával kialakított bensőséges viszonyunk tekinthető meg)

Ha mindez nem lett volna 3 napon át, akkor most még jobban sajnálnám magam, hogy legalább ugyanennyi napra kilőttem magam az életből. (Tudom, hogy egy kis náthától nem kell beszarni, de ez most vérmes, fenyegető meganáthának tűnik.)