vasárnap, április 29, 2007

De hopp, eszembe is jutott valami közös tematika alá tartozó mondandó. Hangulatom okán a múlt héten sokat tartózkodtam különféle szórakozóhelyeken. Íme.

1. A Holdudvart bojkottálom, nagyon szar (az új szezonban egyedül csak jövő pénteken látogatom meg.) A Sark kert sem jobb, de ott legalább Ursival őrült jól elszórakoztattunk pénteken több ismeretlen magyart és egy külföldit.

2. Voltam a héten a WB-ban és a Vittulában is, előbbiről az a véleményem, hogy hodály, és ennélfogva nem tölti be küldetését, small talkokra például teljességgel alkalmatlan, ellenben a legjobb szendvicseket még mindig itt csinálják.

3. Ilyen zwischenmenschliche szempontból még mindig a Vittula vezet toronymasan, ott csak a Pluto énekesének kellene megtiltani a gitáros dalolászást. Szerdán ugyanis ezzel büntette a jelenlévőket, mígnem a Moog zenekar énekese át nem fogta a vállát, szelíden el nem vonta előle a mikrofont és ki nem segítette néhány baráti hanggal. (Ezt a Moogot egyébként hosszan és minden apró részletre kiterjedően fikáztuk egy órával korábban, majd egy fél órával később kiderült, hogy mellettünk ültek és mindent hallottak.)

4. Aztán mivel megszületett harmincaska junior, a Pótkulcsban is jártam a héten, és míg régen ott rendeztem nagysikerű születésnapi bulijaimat, most ezt is tiltólistára veszem: drága árak, hangulatidegen törzsközönség.

5. A legemlékezetesebb este a Klauzál téri közkedvelt szórakozóhelyen volt, ahol P-vel előbb berúgtunk, majd nagyon megéheztünk, de már nem volt kaja, ezért benéztünk kicsit az üres konyhára, mentünk ott néhány kört és egy-egy paradicsomot és egy-egy szelet toastkenyeret loptunk. Mást nem.